Allmäna platser

En allmän plats är en gata, en väg, en park, ett torg eller ett annat område som enligt detaljplan är avsett för ett gemensamt behov. Vi hjälper med att våra gemensamma platser blir ännu finare. 

Behörig plattsättare

Vilka behörigheter behöver en plattsättare? För att få jobba som yrkesmässig plattsättare behövs ett certifikat, såväl för personen som företaget. Ett behörigt företag är alltid utbildat av Byggkeramikrådet, vilka arbetar med Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, även förkortat som BBV.
För att få ett certifikat måste det genomföras en utbildning, både teori och praktik. Både plattsättare och handläggare går på återkurs var femte år.
Genom att anlita ett auktoriserat företag kan du som kund lita på att allt arbete som utförs kommer att ske enligt den gällande bygglagstiftningen.
Vi på Marko Bygg & Sten har självklart alla behörigheter, vilket gör att du tryggt kan lägga arbetet i våra händer. 

ROTAVDRAG

ROT-uppdrag.
Goda referenser finns.
072-277 33 06 eller 072-303 94 39
ROT och RUT-avdrag. I de fall du har rätt till ROT eller RUT-avdrag så hjälper vi till med detta och fakturerar endast det belopp som du skall betala efter att avdraget är gjort.
Enligt skattereglerna så betalar du som privatperson 30% priset för arbetskostnaden i hushållstjänster.
Läs mer om ROT eller RUT-avdrag på: Skatteverket/rotavdrag

Inspirerande och proffsig samarbetspartner!
Stenbutiken i Viken är specialister på sten för nästan alla tillfällen.

Välkommen att besöka Stenbutikens utställning i trädgårdsmiljö, här får du inspiration, vägledning och hjälp i valet av sten, behövs det får du låna hem sten för att testa dina tankar.

Skriv och berätta du behöver hjälp med – vi återkommer med kostnadsfritt prisförslag på ditt projekt.

Namn*E-post*Telefon*Uppdrag:Meddelande*6 + 2 = ?Bekräfta att du är en människa genom att lösa ekvationen *